Winkelwagen

Accu Garant Programma


Laptopia introduceert het Accu Garant Programma (AGP) voor nog meer zekerheid. Over het algemeen gaat een laptop langer mee dan de accu die erin zit. Natuurlijk kunt u dan de laptop nog gebruiken via de netstroomadapter. Maar u koopt niet voor niets een laptop in plaats van een desktop.

Natuurlijk testen wij de accu's in de laptops voordat wij deze leveren. Mocht er uit de test komen dat de accu slecht of matig is, dan vervangen wij deze door een goed exemplaar. Hoelang de accu in uw laptop precies meegaat is moeilijk te voorspellen. Vandaar dat er geen garantie op gebruikte accu's wordt gegeven. Op nieuwe accu's krijgt u wel garantie. U krijgt minimaal een jaar, maar vaak twee jaar garantie op een nieuwe accu.

Om er zeker van te zijn dat u de laptop nog jaren mobiel kunt gebruiken, kunt u voordelig één nieuwe accu met garantie meebestellen via de optie Extra Accu (AGP). U krijgt dan 15% korting op deze nieuwe accu. De korting is al in de prijs berekend.

Wilt u niet direct een nieuwe accu meebestellen, dan kunt u nog een jaar lang één extra accu bestellen met 10% korting. Dus mocht de accu onverhoopt stuk gaan, dan valt de schade mee.