Winkelwagen

Gadgets
1 2 VolgendeDrummende Sneeuwpop USB

Drummende Sneeuwpop USB
Drummende Sneeuwpop om aan te sluiten op USB poort

Deze vrolijke sneeuwpop brengt al drummend vier kerstliederen ten gehore. Tijdens het drummen lichten er onder de trommels blauwe LED's op. De muziek kan aan en uit worden gezet met de knop tussen de trommels. Eenvoudig aan te sluiten op de USB poort.


euro 12.50Aantal  Kerstman USB

Kerstman USB
Kerstman om aan te sluiten op USB poort

Haal de wintersfeer naar uw bureau met deze leuke Kerstman. De Kerstman geeft licht als deze op de USB poort wordt aangesloten.


euro 5.00Aantal  Sneeuwpop USB

Sneeuwpop USB
Sneeuwpop om aan te sluiten op USB poort

Haal de wintersfeer naar uw bureau met deze prachtige sneeuwpop. De sneeuwpop geeft licht als deze op de USB poort wordt aangesloten.


euro 7.50Aantal  Kerstboom USB

Kerstboom USB
Kerstboom om aan te sluiten op USB poort

Haal de kerstsfeer naar uw bureau met deze prachtige kerstboom. Het meerkleuren effect creeert een vrolijke atmosfeer rond de computer. De kerstboom is gemaakt van glasvezel. Deze kerstboom kan niet alleen via de USB poort van stroom worden voorzien, maar ook met twee AA batterijen.


euro 12.50Aantal  Kerstboom USB

Kerstboom USB
Kerstboom lamp om aan te sluiten op USB poort

Haal de kerstsfeer naar uw bureau met deze prachtige kerstboom. Deze kerstboom kan niet alleen via de USB poort van stroom worden voorzien, maar ook met twee AA batterijen.


euro 7.50Aantal  Brievenopener USB Hub

Brievenopener USB Hub
Brievenopener om aan te sluiten op USB poort met ingebouwde HUB en klok

Deze brievenopener maakt niet alleen al uw enveloppen open, maar heeft ook een USB 2.0 hub met vier poorten en een klok met alarm.


euro 17.50Aantal  Cupwarmer USB Hub

Cupwarmer USB Hub
Cupwarmer om aan te sluiten op USB poort met ingebouwde HUB

Wordt je koffie altijd koud voordat het je lukt hem op te drinken? Met deze USB Cupwarmer zijn je problemen voorbij. Je sluit hem heel simpel aan op je USB-poort, druk op het knopje en de plaat wordt heet. Zet je kop erop en je koffie blijft warm. Deze Cupwarmer is voorzien van 4 USB poorten zodat hij ook gebruikt kan worden als HUB.


euro 12.50Aantal  Flexibele USB notebooklamp

Flexibele USB notebooklamp
Flexibele lamp om aan te sluiten op USB poort laptop

Met de flexibele USB notebook lamp kan, in het donker, extra licht gecreërd worden op bijvoorbeeld een laptop. Door de flexibele hals van de lamp kan deze in willekeurige posities staan. Zelfs als de USB aansluiting zich aan de achterzijde van de notebook bevindt, is dat geen probleem.


euro 4.95Aantal  USB laptoplamp

USB laptoplamp
Lamp om aan te sluiten op USB poort notebook

Verlicht het toetsenbord of bureau wanneer de computer inschakelt.
Erg handig wanneer u in het donker werkt of graag wat extra verlichting wilt. De voeding wordt geleverd door de USB poort van uw PC.
Dankzij de handige klem kan de lamp eenvoudig op een LCD monitor, een notebook of ander voorwerp geklemd worden. De lamp heeft, dankzij de 2 sterke LED`s, een grote en heldere lichtopbrengst.


euro 7.50Aantal  Flexibele USB ventilator

Flexibele USB ventilator
Flexibele USB ventilator om aan te sluiten op USB poort laptop

Deze flexibele ventilator is makkelijk aan te sluiten op elke USB aansluiting van de
notebook of vaste computer. Buig de fan in een willekeurige stand en Creëer wat
extra verkoeling. Door de compacte afmeting is hij makkelijk mee te nemen.


euro 6.95Aantal  Flexibele USB ventilator met gekleurde LED's

Flexibele USB ventilator met gekleurde LED's
Ventilator om aan te sluiten op USB poort laptop

Deze USB ventilator brengt niet alleen verkoeling, maar ook een waar lichtspektakel. Op een van de bladen zit een rij LEDs die als de ventilator draait oplichten en dan allerlei patronen weergeven. Met flexibele zwanenhals.


euro 7.50Aantal  USB Lavalamp

USB Lavalamp
Lavalamp met USB aansluiting

Deze lavalamp heeft een rustgevend effect op de omgeving, ideaal om bij de PC te plaatsen. Door de lamp op een USB poort aan te sluiten wordt de vloeistof verwarmd en komt deze in beweging waarbij de glitterdeeltjes zich door de lamp verplaatsen. Hierbij verandert de lamp ook van kleur. Door het strakke design is het een aanwinst voor het interieur!


euro 9.00Aantal  Multitray

Multitray
Laptop tafeltje

Multifunctineel, hij kan bevestigd worden op het stuurwiel, de bijrijderstoel en de achterstoel.
Kan als een bureau worden gebruikt. Biedt een handige plek voor een laptop, etenswaren, drinken...etc.
Hij is slechts 4 cm dik als het werkblad in verticale positie tegen de achterkant van de stoel is geplaatst.
Eenvoudige installatie en regelbare hoek. Zal op elk stuurwiel of autostoel passen.


euro 12.50Aantal  Fiat 500A Topolino Automuis

Fiat 500A Topolino Automuis
Bedrade optische muis in de vorm van een oldtimer (PS2/USB)

Eindelijk is je favoriete auto binnen bereik. Deze klassieke Fiat 500A "Topolino" is voorzien van vele details en is een officieel gelicenseerd product. Rij met je PC in stijl met deze optische automuis in de vorm van je favoriete merk en model. Met ingebouwde verlichte koplampen.


euro 25.00Aantal  Fiat 500 Automuis

Fiat 500 Automuis
Bedrade optische muis in de vorm van een oldtimer (PS2/USB)

Eindelijk is je favoriete auto binnen bereik. Deze klassieke felrode Fiat 500 is voorzien van vele details en is een officieel gelicenseerd product. Rij met je PC in stijl met deze optische automuis in de vorm van je favoriete merk en model. Met ingebouwde verlichte koplampen.


euro 25.00Aantal  Fiat 500 Automuis

Fiat 500 Automuis
Bedrade optische muis in de vorm van een oldtimer (PS2/USB)

Eindelijk is je favoriete auto binnen bereik. Deze klassieke witte Fiat 500 is voorzien van vele details en is een officieel gelicenseerd product. Rij met je PC in stijl met deze optische automuis in de vorm van je favoriete merk en model. Met ingebouwde verlichte koplampen.


euro 25.00Aantal  Fiat 500 Automuis

Fiat 500 Automuis
Bedrade optische muis in de vorm van een oldtimer (PS2/USB)

Eindelijk is je favoriete auto binnen bereik. Deze klassieke lichtblauwe Fiat 500 is voorzien van vele details en is een officieel gelicenseerd product. Rij met je PC in stijl met deze optische automuis in de vorm van je favoriete merk en model. Met ingebouwde verlichte koplampen.


euro 25.00Aantal  Fiat 500 Automuis

Fiat 500 Automuis
Bedrade optische muis in de vorm van een oldtimer (PS2/USB)

Eindelijk is je favoriete auto binnen bereik. Deze klassieke knalgele Fiat 500 is voorzien van vele details en is een officieel gelicenseerd product. Rij met je PC in stijl met deze optische automuis in de vorm van je favoriete merk en model. Met ingebouwde verlichte koplampen.


euro 25.00Aantal  Fiat Nuova 500 Automuis

Fiat Nuova 500 Automuis
Draadloze optische muis in de vorm van een auto (USB)

Eindelijk is je favoriete auto binnen bereik. Deze knalrode Fiat nuova 500 is voorzien van vele details en is een officieel gelicenseerd product. Rij met je PC in stijl met deze draadloze optische automuis in de vorm van je favoriete merk en model. Met ingebouwde verlichte koplampen en achterlichten, ingebouwde oplaadbare accu en laadstation.


euro 39.00Aantal  Fiat Nuova 500 draadloze Automuis

Fiat Nuova 500 draadloze Automuis
Draadloze optische muis in de vorm van een auto (USB)

Eindelijk is je favoriete auto binnen bereik. Deze parelwitte Fiat Nuova 500 is voorzien van vele details en is een officieel gelicenseerd product. Rij met je PC in stijl met deze draadloze optische automuis in de vorm van je favoriete merk en model. Met ingebouwde verlichte koplampen en achterlichten, ingebouwde oplaadbare accu en laadstation.


euro 39.00Aantal  
1 2 Volgende