Winkelwagen

Laptop Koeling


König Notebookkoeler

König Notebookkoeler
Laptopkoeler

Deze koeler is zo ontworpen dat deze de meest gangbare maten notebooks extra kan koelen. De gegenereerde warmte wordt beter afgevoerd door de 3 fans. Hierdoor presteert de notebook beter. De koeler wordt gevoed door deze aan te sluiten op de USB poort van een notebook. Daarnaast beschikt hij over een 4 poorts USB hub.


euro 27.50Aantal  König Mini Notebookkoeler + HDD behuizing

König Mini Notebookkoeler + HDD behuizing
Laptopkoeler voor mini notebooks met ruimte voor een HDD

Geef je mini laptop extra lucht met deze koeler. Door het compacte formaat van mini laptops hebben de meeste een gebrekkig koelingssysteem. Door deze koeler te gebruiken zal je laptop beter werken en langer meegaan. Met de ingebouwde 2.5" HDD behuizing kun je bovendien gemakkelijk de opslagruimte uitbereiden, en de 3 USB2.0 aansluiting zijn ideaal voor het aansluiten van randapparatuur.


euro 39.00Aantal  König USB 2.0 Notebookkoeler

König USB 2.0 Notebookkoeler
Laptopkoeler USB 2.0

Deze aluminium koeler is speciaal ontworpen om een notebook extra te koelen.
De warmte ontwikkeling wordt beter afgevoerd en hierdoor kan de notebook een betere prestatie leveren. De koeler wordt gevoedt door deze aan te sluiten op een USB poort van de notebook. De cooler beschikt verder over USB 2.0 poorten en opbergvakjes.


euro 29.00Aantal  König Notebookstandaard met Fan en USB 2.0 HUB

König Notebookstandaard met Fan en USB 2.0 HUB
Laptopstandaard met ingebouwde fan en USB 2.0 HUB

Met deze notebook riser kan een notebook op eenvoudige wijze op ideale werkhoogte geplaats worden. Wanneer gewerkt wordt met een afzonderlijk toetsenbord en muis, staat het scherm op ooghoogte. De randapparatuur kan eenvoudig aangesloten worden op de ingebouwde USB2.0 hub, die over 4 poorten beschikt.

Tevens heeft deze riser een ingebouwde fan, waardoor de notebook extra gekoeld wordt. Deze is aan te sluiten op een van de poorten van de hub. Om het geheel makkelijk te kunnen ronddraaien zit er onder de riser een draaiplateau.


euro 29.00Aantal