Winkelwagen

PCMCIA


König Firewire kaart

König Firewire kaart
PCMCIA Firewire kaart

Sluit FireWire apparatuur moeiteloos aan op uw laptop met behulp van de CMP-FWPCC10! Installeren van een FireWire apparaat is nog nooit zo eenvoudig geweest! De CMP-FWPCC10 is een 2 Poorts FireWire PC Card. Voortaan kunt u dan ook met elk FireWire apparaat probleemloos uit de voeten.


euro 19.95Aantal  König USB 2.0 en Firewire kaart

König USB 2.0 en Firewire kaart
PCMCIA USB 2.0 en Firewire kaart

2 X USB2.0 EN 2 X FIREWIRE PC-KAART


euro 44.95Aantal  König USB 2.0 kaart 4 poorts

König USB 2.0 kaart 4 poorts
PCMCIA USB 2.0 kaart 4 poorts

Sluit USB 2.0 apparatuur moeiteloos aan op uw laptop met behulp van de CMP-USB2PCC10 en profiteer van een datasnelheden tot maar liefst 480 Mbps! Installeren van een USB 2.0 device is nog nooit zo eenvoudig geweest! De CMP-USB2PCC10 4 Poorts USB 2.0 PC Card ondersteund ook USB 1.1. Voortaan kunt u dan ook met elk USB apparaat probleemloos uit de voeten.


euro 19.95Aantal  Sweex USB 2.0 kaart

Sweex USB 2.0 kaart
Sweex USB 2.0 kaart

Vergroot het aantal usb aansluitingen van je notebook
Sluit gemakkelijk en moeiteloos meerdere usb apparaten aan op je notebook
Bescherming tegen overbelasting en kortsluiting per poort


euro 29.95Aantal  Sweex LAN PC card 10/100 MBPS

Sweex LAN PC card 10/100 MBPS
Sweex LAN PC card 10/100 MBPS

Met deze 32 bits PC LAN card kan je snel en eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen aan jouw bestaande netwerk. In een handomdraai deel je eenvoudig de internetverbinding met anderen. Plug de kaart in het CardBus slot van de notebook en maak gebruik van de gedeelde internetverbinding, de gedeelde bestanden en alle randapparatuur, die onderdeel uitmaken van het bestaande 10/100 Mbps netwerk!


euro 19.95Aantal  Sweex LAN PC card Gigabit

Sweex LAN PC card Gigabit
Sweex LAN PC card Gigabit

Met deze Sweex LAN PC Card Gigabit kun je een razendsnelle en efficiënte netwerkverbinding creëren die 10 keer sneller is dan de standaard oplossingen. Via deze netwerkkaart kun je gemakkelijk een notebook toevoegen aan een bestaand netwerk.

Deze PC card is zeer eenvoudig in gebruik! Plug de kaart simpelweg in het 32 bit cardbus slot van een notebook en je hebt toegang tot de gedeelde bestanden, randapparatuur en indien aanwezig de internetverbinding van het netwerk. De PC card is compatibel met alle standaard netwerken, maar komt het best tot zijn recht in een Gigabit netwerk, omdat dan optimaal gebruik kan worden gemaakt van de maximale data-overdrachtsnelheid van 1000 Mbps.


euro 34.95Aantal  S-ATA PCMCIA kaart

S-ATA PCMCIA kaart
S-ATA PCMCIA kaart

De twee high speed interfaces hebben een data overdracht, die 1.5Gb/s ondersteunen. Met deze PCMCIA kaart kan men extern S-ATA apparaten aansluiten op een notebook, zoals een externe harddisk of DVD speler, over een maximale afstand van 200cm. Hiervoor dient men wel de juiste afgeschermde S-ATA kabels te gebruiken zoals de CABLE-234/1.


euro 29.95Aantal  Sitecom eSATA Express card

Sitecom eSATA Express card
Sitecom eSATA Express card

Deze eSATA Express Card maakt het gebruik van externe opslagapparatuur sneller en flexibeler dan ooit tevoren! Door de Express Card in het Express Card slot van je notebook te bevestigen, heb je 2 eSATA poorten tot je beschikking, waar je iedere externe Serial ATA harddisk op kunt aansluiten. De eSATA Express Card blinkt uit door een doorvoersnelheid tot 300 MB per seconde. Hierdoor wordt het opslaan, kopiëren, bekijken en beluisteren van bestanden een eenvoudige klus. Dankzij de hoge doorvoersnelheid, is de eSATA standaard uitermate geschikt voor grote hoeveelheden data en een optimaal gebruik van multi-media bestanden zoals muziek en films op iedere locatie.


euro 44.95Aantal  Sitecom Xpress Cardreader 12 in One

Sitecom Xpress Cardreader 12 in One
Sitecom express kaartlezer 12 in één

Door deze ExpressCard Cardreader in het expresscard slot van je notebook te plaatsen, kun je in een handomdraai de meest voorkomende typen geheugenkaarten uitlezen en beschrijven. De ExpressCard verbinding garandeert een razendsnelle dataoverdracht, hetgeen deze cardreader uitermate geschikt maakt voor grote hoeveelheden data.


euro 24.95Aantal